Over Energieloket Duurzaam Drechtsteden

Duurzaam Drechtsteden is het nieuwe energieloket van de regio Drechtsteden. Hier vind je meer informatie over energiezuinig wonen. Het nieuwe platform geeft gratis en onafhankelijk advies over isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Ook is er informatie te vinden over subsidies en financiering.

De regio Drechtsteden is op weg naar een duurzame toekomst. Jouw inzet als inwoner, bedrijf, vereniging of organisatie is erg belangrijk. Een kleine verandering kan al veel invloed hebben. Op het milieu. Maar ook op je energierekening. We helpen je daarbij graag op weg.

Daarom werken de zeven gemeenten uit de regio – Albasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht – samen op het nieuwe energieplatform www.duurzaam-drechtsteden.nl. Je krijgt hier antwoord op al je vragen over het verduurzamen van je woning, bedrijf of vereniging. Zo geven we gratis en onafhankelijk advies over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en meer. En vind je informatie over subsidies en financiering.

Samen maken we de regio Drechtsteden duurzaam. Hoe kunnen we jou helpen de volgende stap te zetten?

Waarom Duurzaam Drechtsteden?

  • Ontvang eerlijk en onafhankelijk advies, online of offline
  • Lees verhalen van anderen en laat je inspireren
  • Bel of mail met jouw praktische vraag over verduurzamen